Praca w Internecie - Ujawniliśmy Tajne Sekrety Zarabiania Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Earn2gether!!! 
TyncVemnIrrem 

Nr Użytkownika: 5466

Wysłany: 8 Grudzień 2008, 21:40   Earn2gether!!!

Przedstawiam wam bardzo łatwy sposób zarabiania - earn2gether.
Cała praca polega na wykonywaniu zadań internetowych. Za zadania dostajemy od L$16(ok. 0,06$) do 58L$(ok.0,18$). Ja po zarejstrowaniu miałem dostępnych 14 stron zadań po 6-7 na stronę(przeliczcie ile można na tym zarobić. Rejstracja jest darmowa

Rejstracja:
1. wejdź na stronę http://www.earn2gether.com/process/join.html?janekk
2. Naciśnij Sign up now - click here!
3.Wpisz swoje dane (jak moższ to tam gdzie pisze invited by... wpisz janekk, będę bardzo wdzięczny)
4. potwierdź link aktywacyjnym, który przyszedł na maila.
5.Zaloguj się
(pamiętaj swoje dane, jeśli wpisujesz fałszywe (ja wpisałem prawdziwe), bo przy póxniejszych rejstracjach na innych stronach może to być weryfikowane)

Obsługa:
Po lewej masz menu
1.Your profil edit profil, your message, to wiadomo do czego służy
2.Earning pokazuje ci, ile masz pieniędzy oraz tam dokonujesz wypłaty, jeśli naciśniesz withdraw money, to przejdziesz do czynności wypłacania, gdzie podasz swoje konto bankowe(możesz tam też zobaczyć ile masz pieniędzy w dolarach)
3.Web offers: Musisz ściągnąć i zainstalować toolbara(bez tego nie będziesz mógł wykonywać zadań) Dajesz zakładkę upgrade toolbar i postępujesz zgodnie z instrukcją (pamiętaj toolbar działa tylko na internet explorer, i wszystkie czynności wykonuj tylko na tej przeglądarce)
W internet explorer dajesz widok-->paski narzędzi-->zaznaczasz Earn2life Bar i piszesz tam swój login i hasło do programu
Naciskasz zakładkę get web offers do wykonywania zadań, pokaże tam ci sie lista zadań, które możesz wykonać, oraz przy niektórych komentarze innych osób, którzy to zadanie zrobili( przed rozpoczęciem zadania naciśnij connect, a gdzy skończysz complete, tylko tak przypominam, bo tam będzie to jeszcze napisane:)

No i to by było na wszystko, w reszcie się połapiecie, ja w tym systemie jestem od niedawna, więc nie wiem jeszcze wszystkiego, oraz jak jest z wypłacalnością, ale z tego co się zorientowałem firma wygląda na solidną.

®GoogleBoy

Kraj:

Nr Użytkownika: 1

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

SEO tools
» Przyszły PageRank
» Backlink Checker
» Google Banned Checker
» Link Popularity
» Multi-Rank Checker
» PageRank Checker
» Visual PageRank
» Ranking w Google
» Twoje Dane
» Szybkość Strony

Partnerzy:

Portal | Piwosze | Regulamin | Forum | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Statystyki | Faq | Mapa Forum | Kanał RSS